2012.08.14.
14:43

Írta: Vejnemöjnen12

Könnyített bevonzás

A titok című könyv és film által megismert vonzás törvénye működik, csak nem mindig épp úgy, ahogyan mi szeretnénk. Leírtam nemrég, hogy azt vettem észre, sok a csalódott ember, akiknek valamilyen ok miatt nem jött össze a bevonzás. Vagyis nem teljesültek azok a vágyai, amelyek megvalósulását várta A titok ígérete szerint.

Ha valaki egy elefánttal szeretne találkozni – ahogyan a film egyik jelenetében látható – attól még az állat nem terem a nappalijában. Lehet, hogy soha nem lesz saját elefántja, bár, ha egy cirkuszt vagy állatkertet alapít, még ez is megtörténhet. Valószínűbb inkább, hogy egy szafari alkalmával fut össze az ormányossal, lehetőleg úgy, hogy mindketten túléljék a kalandot. Vagyis lehet hatalmas dolgot kívánni, de azt nem tudhatjuk előre, hogyan kapjuk meg. Itt tehát létezhet némi keserűség azokban, akik pitbull helyett szeretnének tartani a kertben egy elefántot, de ezt nem adta meg nekik az Univerzum.

Ugyanígy elkeseredhetnek azok, akik a Holdra szeretnének utazni, de eddig mégsem járhattak ott. Talán egy planetáriumba eljutottak már, de ezt kevésnek érzik. Tehát azok, akik lehetetlent kívánnak, és nem érik be a vágyaik földi másával, szintén kiábrándultak lehetnek. (Igaz, ha az ábrándos holdutazó még gyerek és intenzív kínai nyelvtanulásba fog, még lehet esélye feljutni égi kísérőnkre.)

További problémát jelenthet, ha valaki nem elég biztos a dolgában, a lelkesedése gyorsan hanyatlik, nem tud összpontosítani a kérésére, képtelen teljességgel átélni a hálát. Vagyis nem lebeg élesen, tisztán a lelki szemei előtt, hogy már az övé, amire vágyott. Nos, ilyen esetekben kitűnő doppingszer a Mentális Masszázs.

A tudatunkkal nehéz mindig, minden körülmények között az őszinte hitet fenntartani. Ehhez hasznos segítőtárs a tudatalatti, amely a hit otthona. A Mentális Masszázzsal ide kopogtatunk be és – csodák csodája – mindig szeretettel látott vendégek vagyunk.

A váll, a nyak, a fej masszázsa során az izmok ellazulnak ezeken a testtájakon, kellemes ernyedtség lesz úrrá rajtunk. Ilyenkor a meditáció is könnyebb, hiszen a zavaró gondolatokat gyorsan el lehet hessegetni ellazult állapotban, főként, ha a masszőr rövid, szóbeli utasításait követjük. Aki ilyen állapotban képzeli maga elé az általa vágyott dolgot – aminek megvalósulását az Univerzumtól kéri –, annak könnyebb erre a képre koncentrálnia. Ebben a relaxált állapotban a képek bevésődnek a tudatalattinkba, erősítve a céljaink elérésébe vetett hitünket.

A tudatalattink nem tesz különbséget a valóság és az elképzelt világ között, így teljesíthetjük a vonzás törvényének egyik fontos szabályát: átérezzük, hogy már a miénk az, amire vágyunk. Ezt az érzést teljes lényünkkel átéljük, mintegy rögzítjük ínségesebb napokra. Később, a mindennapok során így egyszerűbb lesz előhívni magunkból ezt az érzést. Ezzel egyértelmű és hatékony jeleket küldünk kérésünkről a környezetünkbe, a nagyvilágba. A Mentális Masszázzsal tehát megkönnyítjük, felgyorsítjuk a bevonzást.

Nácsa János, Pécs

Szólj hozzá!

Címkék: vonzás törvénye bevonzás Mentális Masszázs A titok

A bejegyzés trackback címe:

https://mentalismasszazs.blog.hu/api/trackback/id/tr124712040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása